Cs Alzira bonificarà la taxa d’ocupació de taules i cadires

0
155

De manera íntegra mentre l’IPC siga positiu

     • El candidat de CS a l’alcaldia, Miguel Vidal, visita diferents negocis d’hostaleria i es compromet a “baixar impostos”

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha promés “bonificar la taxa d’ocupació de taules i cadires íntegrament mentre l’IPC siga positiu”. Així li ho ha traslladat als diferents hostalers que ha visitat per a presentar-los la seua proposta.

Vidal ha remarcat que “aquest sector no s’ha acabat de recuperar després de la pandèmia, en la qual van ser un dels principals perjudicats”. En aquest sentit, ha recordat que “CS sempre va posar damunt de la taula mesures perquè no hagueren de tancar la persiana”.

D’altra banda, el candidat de la formació liberal ha insistit en la necessitat de “facilitar tràmits per a la creació de noves empreses, implementar un pla de dinamització comercial per a recuperar el
comerç de la ciutat i donar un impuls definitiu per a la constitució de l’Entitat i Gestió de Modernització (EGM) dels polígons”.
 Per a Vidal, “aquestes mesures a favor d’autònoms i pimes són fonamentals per a reactivar l’economia i generar més riquesa i ocupació a Alzira”.