Pluges generalitzades a la Ribera dimarts i dimecres

0
121

Iniciarem la setmana amb un canvi d’oratge que ens pot portar pluja més general. De fet, dilluns el vent girarà a gregal i baixaran les temperatures. Els núvols ja seran abundants des de primera hora a les comarques centrals, amb precipitacions al sud del golf de València. Al nord, durant el matí farà sol, però de vesprada creixeran els núvols amb força i deixaran ruixats i tronades localment forts a tot l’interior i a l’extrem sud. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i les màximes baixaran, amb un ambient fresc especialment a la zona centre del país.

Atenció a la situació que s’espera entre dimarts i dimecres. De fet, ja des de bon matí de dimarts tindrem pluja a les comarques centrals i de vesprada s’estendrà i serà localment forta a la meitat sud, més o menys des del Túria fins al Baix Segura. També esperem tempestes a l’interior de Castelló i el menor risc de precipitació el trobem al litoral nord. El vent bufarà de llevant i gregal i les temperatures continuaran baixant. Moltes de les màximes no arribaran ni als 20 °C.

Dimecres continuarà una situació molt inestable, amb pluja que afectarà el centre i sud i de vesprada s’estendrà al nord. Tornaran a ser abundants i localment fortes a les comarques centrals i del sud. Les temperatures es mantindran més baixes del que toca per a aquesta època de l’any.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />