Pas gegantesc de l’Alzira FS en Ferrol (5-8) cap a la segona eliminatòria d’ascens

0
294

L’Alzira FS ha fet un partit completíssim esta vesprada en el poliesportiu d’A Malata al derrotar a O Parrulo Ferrol per 5 gols a 8 en el partit d’anada de la primera eliminatòria per a l’ascens a la Primera Divisió del futbol sala. Al descans s’arribà amb empat a 2 gols.

El conjunt de Braulio Correal només ha anat per darrer en el marcador durant els primers minuts de l’encontre quan Hélder avançà als gallecs en el minut 5. Però reaccionaren  prompte els de la Ribera i així Carlitos feia l’empat amb un golàs en el minut 11, i dos minuts després era Jaume Peiró, el gran triumfador de l’encontre amb 4 gols, el que voltejava l’electrònic. Abans d’este gol havia anotat, Joan Miquel, i de forma tan estranya com incomprensible, l’àrbitre principal donà treta de porta, quan el col.legiat de la banda que havia vist perfectament la jugada es dirigia cap el centre de la canxa. Afortunadament esta greu errada arbitral no va tindre al final conseqüències.

Llàstima que en els últims segons del primer temps, el conjunt ferrolà aconseguia les tables al marcador; l’Alzira va cometre la sexta falta a 40 segundos del descanso i, després de repetir el primer intent en considerar que s’havia avançat de forma ilegal Porky, Adri anotava el 2-2.

Però el Family Cash Alzira ha eixit arrollador en el segon periode, ficant de nou Peiró terra per mig en el 21 i 22. En el minut 27 un gol en pròpia porta dels alzirenys reduïa la diferència(3-4), però reaccionà l’Alzira FS sent en esta ocasió Naranjo el que feia el 3-5 en el minut 30, per a retallar Wilson en el 33.

O Parrulo jugà de 5, fet que aprofitàren els riberencs per anotar tres gols en el minut 38, Jaume Peiró, Gon Castejón i el guardameta Nacho Serra foren els anotadors. Hélder maquillà l’electrònic a pocs segons del final consumant-se la brillant victòria del conjunt alzireny, que cas de guanyar el dissabte al Palau d’Esports passaria a disputar la segona i definitiva eliminatòria cap a la Primera Divisió.

En esta ocasió funcionà l’estratègia de Correal després que O Parrulo Ferrol derrotara al Family en els dos partits de lliga.