Fontana: «Volem pujar a l’Alzira FS a 1ª per continuar la trajectòria ascendent»

0
169
El presidetn del club Vicent Fontana amb l’entrenador clau dels èxits Braulio Correal

L’Alzira FS iniciarà el pròxim dissabte al Ferrol, contra O Parrulo, la segona promoció d’ascens consecutiva a la Primera Divisió de futbol sala després que la temporada pasada fora eliminat per UMA Antequera en una disputada i emocionant eliminatòria.

Enguany s’ha tornat a classificar en quart lloc però amb millor puntuació i gols que l’anterior. Així el president del club, Vicent Fontana, considera que «el club està ja preparat per pujar a 1ª, el patrocinador està per la llavor, faltaria fer algun fitxatge, canviar tres o quatre peces», una vegada s’ha  «professionalitzat el cos tècnic, la direcció esportiva i l’escola» afegix.

El club ja supera els 1.100 socis

També perquè el club ha passat de 800 a vora 1.200 socis i «en haver incrementat esta temporada el nivell, no podem estancar-nos en la 2ª divisió» deia. Així Fontana es mostra, este final de temporada, prou més taxatiu que l’anterior, «volem pujar a la Primera Divisió per continuar la trajectòria ascendent que portem, i si enguany no pot ser, ho tornarem a intentar la pròxima temporada».

Ara bé el màxim mandatari del Family Cash Alzira és conscient de la dificultat, «no arribem al nivell dels rivals, O Parrulo, Burela, i Sala 10 Saragossa, perquè estem per baix d’ells en pressupost». Per cost de plantilla l’equip de la Ribera del Xúquer deuria estar «en el lloc nº8 de la classificació, però els jugadors han estat per damunt de les seues possibilitats«. A este respecte elogia el treball de l’entrenador, Braulio Correal i de tot el cos tècnic, «curren un montó estudiant estratégies, mirant vídeos i entrenant a tope, mentre nosaltres fem quatre sessions els nostres rivals directes en fan set o huit», explica el president a Riberaexpress.

La directiva de l’Alzira FS es queixa, d’altra banda, de la «falta d’ajudes públiques, «només hem rebut 11.500€ de l’Ajuntament, mentre la Diputació encara no ens ha abonat les subvencions dels anys 2021 i 22». Entenen que un club d’èlit com el seu «ha de tindre altre tipus de subvenció» i compara les poques ajudes institucionals que els arriben amb les que concedixen els consistoris de Peñíscola als seues equips de futbol sala, 200.000€, i en el cas d’El Ejido 75.000 euros.

Vicent Fontana, reitera, que tot i les dificultats que comporta per la valua dels rivals de play off, «volem pujar a la Primera Divisió». El primer asalt a la màxima categoria tindrà lloc este dissabte a les 17:45h en Ferrol contra O Parrulo, tercer classificat de la lliga.