Emotiu acomiadament de l’alcalde i els regidors d’Alzira

0
554

«Molta salut, endavant Alzira i una abraçada a tots i a totes» foren les últimes paraules de l’alcalde, Diego Gómez, en el darrer plenari de l’Ajuntament en esta legislaltura que foren corroborades amb una llarga ovació dels membres de la corporacions i dels assistents.

Gómez havia recordat, prèviament, que abandonava la política local després de quatre anys en l’oposició i de hui com a primera autoritat local, «el premi ha sigut ser honest i treballar pel meu poble i pais». Ha agraït als ciutadans «la seua comprensió, paciència i estima», així com als grups polítics i regidors del consistori, «tots hem aprés a ser respectuosos i a conviure amb les nostres diferències». I cap al final de la seua intervenció s’ha emocionat i amb llàgrimes als ulls ha expresat el seu agraïment «als meus fills i als xiquetes i xiquetes del meu poble».

Abans el portaveu municipal del PP, José Andrés Hernández, que tampoc estarà en la pròxima legislatura, recordava que fa 10 anys va sustituir a Manolo Nebot, va estar dos anys en l’equip de govern i ara «huit anys de dura oposició». Respecte a la seua no continjuitat com alcaldable ha dit «ja s’ha parlat i escrit massa». Assegura que el seu pas per la corporació «m’ha fet millor persona» i també s’ha emocionat davant la pres`dencia en el saló de sessions de la seua dona i la seua menuda. Després de ressaltar el seu paper com a cap de l’oposició ha dirigit els seus elogis cap a l’alcalde, «és vosté una gran persona i sempres li tindré el meu respecte i estima personal».

Per la seua part el regidor del PSPV, Fernando Pascual comentava el «privilegi» de servir a Alzira durant 36 anys entre el càrrec de secretari municipal i el de representant a la corporació. Ha tingut un agraïment especial cap a Enrique Alborch i Isabel Aguilar, que també s’acomiada i ha assegurat que «m’en vaig amb la conciència ben tranquila». Ha destacat «el lioderatge del meu alcalde «amb el que hem compartit moments d’alegria i dificultat com els de les inundacions i els mesos de pandèmia».

La regidora, Clara Aledón, que començà la legislatura en el grup municipal de Ciutadans i l’ha acabada en el de No Adscrits, afirmava, «ha sigut un honor formar part d’esta corporació i m’enport un gran record», després de tindre paraules especials d’agraïment cap al que ha sigut el seu company Miguel Vidal.

També han intervingut el portaveu de Vox, Ricardo Belda, que repetix al capdavant d’esta formació política, de la socialista Isabel Aguilar i dels regidors de Compromís que no continuaran en la pròxima legislatura com Letícia Piquer, Alfred Aranda, Marina Mir, Albert Furió i Sara Garés. També ha pres la paraula el regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez que torna a estar en els primers llocs de la llista de la formació valencianista que té com alcaldable a Alfons Domínguez.

Tots han agraït la tasca dels funcionaris, tècnics i personal de l’Ajuntament.