Els equips d’èlit d’Alzira complixen amb nota els seus objectius

0
70
L’equip de l’Hortitec Alzira Tenis Taula que continuarà la pròxima temporada en la Divisió d’Honor del tenis taula nacional
Mónica Carrió presdienta del CH Alzira amb l’haltera Pau Malonda

La UD Alzira, l’Alzira FS i l’Hortitec Tenis Taula Alzira, equips dèlit de la capital de la Ribera han complit amb una excel.lent nota el seus objectius inicials; la UD i l’Hortitec mantenint les categories en 2ª RFEF i Divisió d’Honor, respectivament, i el Family Cash Alzira disputant per segona temporada consecutiva la promoció d’ascens a la 1ª Divisió del futbol sala nacional.

Un mèrit notable donat que els entrenadors son locals, així Marc Garcia elevà el nivell del conjunt blaugrana quan entrà a sustituir a Fran Alcoy, que tot cal dir-ho el va fer subcampió de la Copa Federació, mentre Marc era felicitat per Valverde en haver plantat cara a tot un Athletic Club de Bilbao en l’eliminatòria de Copa del Rei.

Tampoc es queda enrere la més que meritòria trajectòria de Braulio Correal que amb l’octau pressupost de la categoria de plata ha classificat al seu equip en quart lloc, fet que li permitix lluitar, de nou, per l’ascens a la màxima categoria del futbol sala nacional. A més eliminà al Manzanares de Primera en la Copa del Rei i sols va caure contra el Jimbee Cartagena en la tanda de penals, equip murcià que és el tercer classificat de Primera.

Aixó ressalta, una vegada més, la gestió dels dos presidents, Juan Antonio Sanjuán i Vicent Fontana que han sabut traure el màxim rendiment a uns pressupostos modestos però ben invertits. Mandataris que han creat sinèrgies per facilitar que les dos aficions puguen animar els seus equips tant al Palau d’Esports com al Suñer Picó.

També té un gran mèrit l’Alzira Tennis Taula, presidit per Ángel Balaguer, que competirà la pròxima temporada, per tercera vegada consecutiva, en la màxima categoria nacional, mantenint-la gràcies a l’excel.lent victòria contra el campió de lliga el Priego de Córdova.

I qué dir del Club Halterofília Alzira dirigit, magistralment, per la vicepresidenta de la Federació Espanyola, Mónica Carrió que és una màquina d’aconseguir medalles i éxits a nivell autonòmic i nacional. A més cal ressaltar els èxits del Trencaones en natació i a nivell individual les excel.lents trajectòries del judoca Alberto Varela i del tenista Pedro Martinez.

El pròxim govern local té la responsabilitat de millorar i ampliar les actuals instal.lacions esportives davant la nombrosíssima pràctica esportiva dels alzirenys, tant a nivell d’èlit com de base.

Riberaexpress