La UD Alzira conserva la categoria amb una emocionant victòria en Mallorca

0
277

La UD Alzira en un triomfal fí de temporada ha salvat la categoria guanyant també a Mallorca contra el filial (2-3) en un emocionant final de partit donat que en el minut 84 perdia per 2 gols a 1. Un triomf que val el seu pes en or que li permet jugar per tercera temporada consecutiva en la 2ª RFEF.

Els joves mallorquinistes foren millor que els blaugranes durant el primer temps en el que dominaren el centre del camp i així en el minut 37 aconsegui premi mitjançant un dur xut de Llabrés,

Per`en el descans Marc Garcia feia un canvi clau, Aketxe es quedava en els vestidors i eixia al camp Joaquin, que li donà lafluidesa que necessitava l’equip en la zona ampla del terreny de joc. Així als 10 minuts de la represa Joel feia de cazagols aprofitant un rebuig del porter local en l’àrea menuda.

Amb els riberenc bolcats, el Mallorca B pillà l’equip avançat i en una mortal contra Gálvez avançaba de nou als de les Illes. Però l’Alzira persistia en el seu domini i de nou Joel superava per dalt al seu marcador rematant de cap una treta de cantó de Cortijo. Un gol que li vali per mantindre la cateogria però per si de cas en el 91, Joaquin feia una magistral assistència a Sergio González que davant l’eixida desesperada el guardameta local creuava l’esfèric perquè es desbordara l’alegria blaugrana.

Fitxa Tècnica:

RCD Mallorca «B»: Álex Quevedo, Tófol Montiel (Garay, 66′), David López (Pau Mascaró, 87′), Josep Gayà, Marcos Fernández; Miquel Llabrés (Pablo Gálvez, 66′), Imanol Alonso (Víctor Lázaro, 87′); Luna (Coulibaly, 87′), Thomas, Montalbán; i Tovar.

UD Alzira: Adrián Fernández; Abraham, Javier Soler, Solves (Bono, 77′), Fer Cortijo, Javi Serra (Sergio González, 83′), Marenyà, Pitu, Álvaro, Aketxe (Joaquín, 46′) y Joel Rodríguez (Issa, 90′).

Gols: 1-0 Llabrés(38′), 1-1 Joel (56′), 2-1 Gálvez (77′), 2-2 Joel (85′), 2-3 Sergio González(90′).