Unides Podem Alzira presenta un programa de 400 propostes

0
292

A les eleccions municipals del 28 de maig de 2023

 

La coalició Unides Podem Alzira ha presentat el seu Programa a les pròximes eleccions municipals. L’acte de presentació es va desenvolupar a l’Auditori de la Casa de la Cultura i va comptar amb una nodrida participació ciutadana.

La presentació del contingut del Programa va ser a càrrec d’Agustín Pérez, Laura Climent, Isabel Magalló i Arianna Guardiola que ocupen els primers llocs de la llista de la candidatura de la coalició. El Programa, que pot ser consultat i descarregat de la seua pàgina web, està estructurat en cinc capítols:

  1. El Compromís Polític (23 propostes)
  2. Les Persones (69 propostes)
  3. La Comunitat (165 propostes)
  4. La Ciutat (122 propostes)
  5. El Territori (44 propostes)

( https://unidespodemalzira.org/ )

Al llarg de l’acte, els ponents van comentar 50 propostes d’entre les més de 400 que aporta la coalició. Agustín Pérez va resumir el contingut del Programa i les directrius que guiaran la política de la coalició en la seua acció de govern a l’Ajuntament d’Alzira:

La defensa d’allò públic i de la gestió pública dels serveis municipals, la solidaritat amb els més desfavorits i els més vulnerables, la transparència en la gestió i obrir més vies de participació ciutadana, el màxim respecte pel medi ambient, l’aposta ferma per una mobilitat sostenible, la defensa i posada en valor del patrimoni històric d’Alzira, i la promoció de les manifestacions culturals arrelades a la nostra ciutat.

Posteriorment, es va convidar al públic a participar en un col·loqui en el qual van intervenir activament un bon nombre d’assistents i en el que, a més d’aclarir alguns aspectes de les propostes presentades, també es van contrastar idees i plantejaments aportats pels participants.