L’Alzira FS acaba la lliga perdent contra Àfrica Ceutí i prepara la promoció d’ascens

0
183

L’Alzira FS ha patit esta vesprada una nova derrota, en esta ocasió al Palau d’Esports davant l’Àfrica Ceutí (3-4) en un encontre molt igualat. Peró el conjunt de Brualio Correal finalitza en quart lloc, amb 56 punts i per tant disputarà el pròxim cap de setmana el primer encontre de la promoció d’ascens en Ferrol davant O Parrulo, tercer classificat. L’altra promoció la disputaran Burela i Sala 10 Saragossa.

El conjunt de Ceuta s’avançà molt prompte en l’electrònic amb dos gosl, el primer d’Abraham en el minut 3 i el segon de Joaki en 4. Reaccionaren els locals i en el minut 9 era Castejón el que retallava distàncies i al minut següent igualava el marcador Carlitos. Abans del descans l’equi nord-africà s’avançà de nou mitjant Francini que notava el tercer.

En el segon temp ficaren terra per mig elsl visitants en el 31, Gus aconseguia retallar distàncies en el 35, fent el 3-4 però tot i intentar-ho fins el final els tres punts han viatjat a Ceuta, tot i que no li ha servit per entrar en play off.