Ximo Puig: «Anem a traure tota la potencialitat que té Alzira i la Ribera en la nova etapa»

0
389
La candidat a l’alcaldia d’Alzira Gemma Alós durant el mitin celebra a la sala Rex Natura

El candidat a la Generalitat pel PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha manifestat hui a la Sala Rex Natura que «anem a traure tota la potencialitat que té Alzira i la Ribera en la nova etapa del Botànic». Puig ha afegit que esta comarca «és molt important per a la Comunitat Valenciana, té unes possibilitats enormes, en el sector agroalimentari i logístic».

L’aspirant socialista i acutal president del Consell en funcions, ha assegurat als mitjans de comunicació que «anem a enfortir l’eixida del Polígon industrial de la Ctra d’Albalat», ha recordat que hi ha destinat una inversió de 15 milions d’euros, però que «cal busca un acord amb els empresaris», a  este respecte, ha indicat que el director general d’Urbanisme s’entrevistarà esta setmana amb l’alcalde «per tal de busca una eixida». Este tema i altres com l’inici de l’expedient perquè Alzira tinga un enllaç amb l’AP-7 i d’altres han eixit a la llum durant l’entrevista que ha mantingut, amb els dirigents de l’Associació Empresarial Alzira.

Sobre les 20h, amb una hora de retard, Puig presidia la presentació de les candidatures de la Ribera Alta en la Sala Rex Natura on l’aspirant a l’alcaldia d’Alzira, Gemma Alós ha gaudit d’especial protagonisme.

Alós ha ressaltat que estan en marxa les obres del Palau de Justícia, també dels projectes contra les inundacions del nucli urbà. Ha reivindicat al president de la Generalitat, més vivendes, un aparcament més gran per a l’Hospital de la Ribera, millores en els centres escoalrs, així com ajuda per a construir noves infraestructures culturals i esportives.