La gespa del Suñer Picó, com l’equip, també vol conservar la categoria

0
142

La gespa del l’Estadi Luis Suñer ha arribat al final de la temporada en perfectes condicions.

 

L’Estadi Luis Suñer ha tingut un excel·lent manteniment durant els últims quatre anys gràcies a un equip de tècnics altament capacitats, la qual cosa ha permés que el camp acabe aquesta temporada en condicions perfectes.

 

Fernando Pascual, regidor d’Esports, agraeix públicament el treball realitzat pels tècnics municipals i els conserges encarregats del manteniment del camp de gespa natural.

 

Pascual, recorda que fa quatre anys va rebre crítiques sobre les condicions de la gespa, que va pensar infundades en el seu moment. No obstant això, el temps transcorregut ha demostrat que tenia raó, ja que gràcies a l’excel·lent manteniment realitzat pels tècnics externs i municipals juntament amb els conserges, el camp ha arribat al final de la temporada en perfectes condicions.

 

Segons alguns entrenadors de futbol, l’estadi Luis Suñer és considerat actualment com el millor camp de la segona REFF i possiblement un dels millors d’Espanya en la nostra categoria, una cosa de la qual els ciutadans d’Alzira hem d’estar molt orgullosos. Ara sols falta que l’equip de Marc García guanye el diumenge a Mallorca i conserve la categoria.

La qualitat del manteniment del camp d’herba natural i l’esforç de l’equip de tècnics municipals i conserges han sigut fonamentals per a aconseguir aquest reconeixement.

 

Fernando Pascual, com a regidor d’Esports felicita l’equip d’aquest departament per la seua dedicació, encapçalat per Enric Taronjer, pel seu suport i compromís amb l’esport local.