Per fí arriba la pluja a Alzira i la Ribera

0
1877

Per fi canvia la situació i a partir de dijous tindrem un oratge més típic de primavera, lluny de les temperatures elevades que s’han registrat els últims dies. El gir de vent a llevant comportarà un augment de la humitat i dels núvols. Ja des de bon matí seran abundants al centre, amb risc d’algun ruixat a l’àrea del golf de València.

Durant les hores centrals del dia s’obriran clarianes i de vesprada es tornarà a carregar el cel i cauran ruixats, en general dèbils, en zones del prelitoral de València, sud de Castelló i nord d’Alacant. Sembla que a última hora del dia es tornaran a reactivar les pluges al golf de València. No plourà als dos extrems del país. El vent bufarà de llevant, llevat de l’interior nord, on es mantindrà el mestral. Les temperatures baixaran, especialment a l’interior i la majoria de les màximes estaran entre els 21 °C i els 25 °C.

Divendres serà el dia més insegur de la setmana. De matinada es mantindran els ruixats a l’interior central i al golf de València, però no serà fins a migdia quan les precipitacions, acompanyades de tempesta, s’estendran i acabaran afectant la pràctica totalitat del territori. Les més fortes i abundants cauran en zones interiors. El vent bufarà de llevant i gregal, amb la mar rebolicada i les temperatures continuaran baixant. La majoria de les màximes estaran per davall dels 20 °C.

La matinada de dissabte quedaran ruixats al golf de València, però durant el matí s’obriran clarianes. El sol, però, serà efímer perquè a partir de migdia tornaran a créixer els núvols amb força i de vesprada s’esperen ruixats i tempestes a tot l’interior. Baixaran les mínimes, mentre que les màximes es quedaran sense grans canvis.

Novament, diumenge parlarem de ruixats i tronades, però no seran tan generals com en dies anteriors. El matí serà tranquil i a partir de migdia cauran ruixats i tronades en zones interiors. Sembla que en aquesta ocasió, les comarques del sud seran les més afectades per les precipitacions. El vent girarà a sud-oest i començaran a pujar les temperatures.

À Punt

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />