Dimitix el secretari general del PP d’Alzira Atº Pelayo que també abandona el partit

0
1519

Fins a les portes de la campanya electoral de les eleccions municipals d’Alzira ha durat la crisi al PP local, al haver dimitit, anit, el seu secretari general Antonio Pelayo, que a més s’ha donat de baixa del partit durant la reunió de l’executiva, segons han confirmat fons populars a Riberaexpress.

Amb Pelayo s’apropen als 40 els militants del Partit Popular alzireny que s’han donat de baixa en haver elegit la direcció regional a José Luis Palacios com alcaldable, en lloc del president del PP i portaveu municipal, José Andrés Hernández.

Alguns exmilitants assistiren ahir al mitin de la nova formació, UCIN, que encapçala l’exregidor popular, Enrique Montalvá, candidatura de la que també forma part, Héctor Rosell, que va dimitir, recentment, del seu càrrec de secretari d’organització del PP.

Crida l’atenció que continue al capdavant de l’executiva popular, el propi Hernàndez a qui va ningunejar l’actual president del PP en la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, que el pròxim divendres arroparà a Palacios i a la seua candidatura a la plaça del Carbó davant la Casa Consistorial.

Baixen revolicades les aigües en la dreta alzirenya, amb l’aparició d’UCIN en l’escena electoral, que com quedà patent ahir en el mitin de la Casa de la Cultura, ha acollit a bona part dels militants fugats tant del PP com de Vox.

Riberaexpress