Alzira renova les lluminàries de Sants Patrons amb tecnologia Led

0
119

 

La regidoria de Serveis Urbans, que dirigeix Fernando Pascual, ha adjudicat a l’empresa INVEMAT LEVANTE SL., la renovació de les lluminàries de l’Avinguda Sants Patrons, que ha sigut possible a través d’una subvenció de la Diputació de València.

 

Les actuals columnes estan realitzades en geometria cilíndrica de tres trams, resultant en una notable inestabilitat davant els fenòmens meteorològics habituals en la zona. Per tant, la substitució de les columnes per altres d’una sola peça en acer galvanitzat millorarà la resistència davant forces transversals i evitarà les freqüents oscil·lacions provocades pels fenòmens meteorològics en les lluminàries, contribuint a la resistència, solidesa i durabilitat dels materials del conjunt de les lluminàries

 

Segons el plec de condicions les noves lluminàries utilitzaran tecnologia LED d’última generació, la qual cosa permetrà un estalvi significatiu en la factura d’electricitat i una reducció en les emissions de carboni. A més, el seu disseny modern i elegant millorarà l’estètica de l’avinguda. Aquestes noves llums són més eficients energèticament i proporcionaran una millor il·luminació en la zona.

 

Fernando Pascual, responsable de l’àrea de Serveis Urbans, manifesta que el projecte de renovació de les lluminàries en aquesta avinguda, és part d’un pla per a millorar la infraestructura urbana de l’Alzira i fer-la més sostenible. Aquest canvi dels fanals té un pressupost de 120.000 euros. Seran lluminàries d’un model molt semblant a les existents, per a seguir amb l’estètica. Amb capacitat interior suficient per a incorporar més de dues drivers per a poder instal·lar a futur elements de telegestió o Smart city sense que l’interior de la lluminària siga una restricció.

 

“Aquests fanals incorporen un sistema intel·ligent de temps de progressió d’encesa ajustable. Amb una reducció de potència i flux per temporització programada fins a 5 nivells diferents. Potència ajustable per selecció d’intensitat d’eixida programada”.

 

Pascual, assegura que el nostre Ajuntament està compromés amb la protecció del medi ambient i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, i aquesta iniciativa és un pas important en aqueixa direcció. “S’espera que les noves lluminàries estiguen en ple funcionament en els pròxims mesos, ja que els treballs s’iniciaran este mes de maig, després de realitzar l’acta de replanteig”