La UD Alzira a tres punts de la salvació després de guanyar al CD Ibiza(3-0)

0
300

Nova victòria de la UD Alzira que li permet dependre de sí mateix en la última jornada de lliga, després de derrotar este migdia, amb certa facilitat, al CD Ibiza per 3 gols a 0 al Suñer Picó. Al descans ja guanyaven els blaugranes per 2 a 0.

Soler avançà als locals Soler en el minut 18, mentre Joaquín feia el segon en el 35, en una plàcida primera part en la que disfrutaren els prop d’un miler d’espectadors que assistiren al coleseu alzireny per ajudaral seu equip.

En la segona part l’equip de Marc Garcia arredonia el resultat amb el tercer gol d’Aketxe en el minut 55. Ara només li queda sumar els tres punts decissius a les Illes Balears davant el Mallorca B, que com el conjuunt eivissenc ja ha perdut la categoria.