L’Alzira FS vol guanyar hui en Sevilla per tindre el factor canxa a favor contra O Parrulo

0
78

L’encontre que a les 18 hores disputarà l’Alzira FS contra el Real Betis B a Sevilla, és considerat de vital importància pel club i l’equip alzireny donat l’advantatge que suposa ser el tercer classificat a final de lliga.

Quede tercer o quart el conjunt de Braulio Correal, el seu primer rival en la promoció d’ascens serà l’O Parrulo Ferrol, amb dos punts menys que esta vesprada té un partit molt complicat en Ceuta davant l’Àfrica Ceutí, que també lluita per una plaça de play off.

La diferència és evident, enguany ha canviat la norma i en cas d’aconseguir una victòria cadascú en l’eliminatòria hi haurà un tercer encontre en casa del millor classificat. Ixe tercer partit que es jugaria dimecres, seria molt convenient que es dispute al Palau d’Esports, primera per no fer un viatge de centenars de quilòmetres i segona perquè el Family Cash comptaria amb l’alé del seu públic.

Una victòria en la capital andalusa, on també hui es disputa la final de la Copa del Rei de futbol, i un empat o derrota dels ferrolans en Ceuta li asseguraria la tercera plaça als riberencs.