El Nan@fest d’Alzira bat rècords d’assistència amb més de 5.000 visitants

0
1072
El regidor de Cultura Alfred Aranda esta vesprada en el parc de l’Alquenència
Taller de Xavier Claur
Carpa amb tallers plena de gom a gom esta vsprada

La VII edició del festival Nan@fest d’Alzira celebrat hui ha batut el rècord d’assistència amb més de 5.000 visitants segons el regidor de Cultura Alfred Aranda.

Des de les 10 del matí fins pasades les 20 hores el parc de l’Alquenència s’ha convertit en un riu de gent sobre tot famílies amb menuts que han participat en els nombrosos tallers després de fer llargues cues.

La Banda Jove de la Societat Musical Alzira cercavila iniciava el festival amb una cercavila, mentre a l’escenari principal, les actuacions de Dani Miquel, Ramonets i Dàmaris Gelabert, artistes reconeguts pel públic infantil han congregat a milers de xiquets i xiquetes.

Mentre a l’escenari menut, també han sigut molt exitoses les exhibicions de l’Escola Espai de rock, la batucada TIMBALS Dispercusión Acción Social, Zumba Kids, Grup de Danses d’Alzira… així com un taller de Creació d’instruments musicals i un taller de batucada amb instruments reciclats.

A més de la Fira del Llibre on han mostrat les últmes publicacions editorials com Reclam i Edicions 96 i l’escriptora local, Mª José Tello, ha firmat un montó de contes de la seua publicació «Monstruona».

Aranda, s’ha mostrat «molt satisfet» esta vesprada mentre assistia al taller ceràmic de Xavier Claur en vore el parc «ple de gom a gom amb molts visitants de la comarca i d’emigrants residents a la nostra ciutat».