Mª José Tello presenta la segona edició de «Monstruona» en el Nan@fest d’Alzira

0
522

«Monstruona» és el nom del primer conte publicat per la professora d’Infantil d’Alzira,  Mª José Tello, en el que aborda els beneficis de l’alimentació saludable mentre critica el consum habitual de les llepolies.

El conte «tracta d’una xiqueta, nomenada Ona, a la que li agrada molt menjar llepolies i xocolate». L’autora explica, d’una manera molt didàctica i assequible als menuts i menudes «que menjar pot ser molt divertit i que hi han aliments molt saludables«.

Esgotada la primera edició, Tello presentarà la segona este dissabte en la Fira del Llibre del festival Nan@fest que es celebra al parc de l’Alquenència des de les 10 del matí fins les 8 de la vesprada. La jove escriptora signarà contes pel matí als visitants del seu stand que podran fotografiar-se amb Monstruona, la protagonista del conte. Per la vesprada, a partir de les 17:45h està programat un conta contes a l’escenari menut i a l’stand de Maria José Tello, es posarà en marxa, tot seguit, un taller d’aliments saludables.