Gon Castejón de l’Alzira FS fitxa pel Jimbee Cartagena

0
332

El jugador de l’Alzira FS, Gonzalo Castejón, té els dies comptats amb el conjunt de Braulio Correal donat que la pròxima temporada defensarà els colors del Jimbee Cartagena, equip de la 1ª Divisió de futbol sala que ocupa actualment el quart lloc de la classificació, segons ha confirmat a Riberaexpress el president del club Vicent Fontana.

El nº 10 del Family Cash Alzira que juga en la posició d’ala ha quallat una excel.lent temporada, tal vegada la millor des que arribà al Palau d’Esports en la campanya 2019-20 i que ha viscut les últimes glories del conjunt alzireny. Fins ara ha anotat 14 gols, només superat per Carlitos i encara tindrà la possibilitat d’anotar algun mes durant les dos jornades que resten i a més en els encontres de la promoció d’ascens a primera.

Castejón, que va nàixer a València en octubre de l’any 1999, té 23 anys i un pervindre molt prometedor donada la seua qualitat. El passat dissabte alçà els espectadors del Palau del seus seients quan en el minut 17 del primer temps robà un baló a un rival molt a prop de la porteria de Nacho Serra i després de creuar tota la canxa, i d’un potent i imparable xut amb la seua gran zurda anotà el segon gol local davant el Sala 5 Martorell.