Històrica i important victòria de la UD Alzira contra l’Hèrcules (0-1)

0
246

La UD Alzira ha aconseguit esta vesprada una històrica victòria en el Rico Pérez (on mai havia guanyat) contra l’Hèrcules d’Alacant que el fa mantindre possibilitats de salvar la categoria a dos jornades del final.

Començaren dominant els alacantins en els primers minuts de l’encontre però no tardà el conjunt de Marc Garcia en controlar el centre del camp, fet que aprofitaren els riberencs per avançar-se en el marcador en el minut 35 gràcies a dur i efectiu xut de Pitu des de la frontal de l’àrea.

Amb este resultat s’arribà al descans i en el segon temps l’Alzira jugà millor que el conjunt local i amb un major domini del baló apenes va patir per conservar una importantíssima victòria que pot salvar als blaugranes de baixar a la 3ª Divisió.

La UD Alzira s’enfrontarà la pròxima jornada al CD Ibiza al Suñer Picó i en la última jornada al Mallorca B en terres mallorquines, dos equips que ja han perdut la categoria de forma matemàtica. El técnic alzireny, Marc Garcia ha fet una crida a l’afició per al pròxim diumenge en «quedar-nos dos batalles duríssimes per mantindre-mos en la 2ª RFEF».

Fitxa Tècnica

Hèrcules CFCarlos AbadRoger Riera‘Alvarito’, Raúl Ruiz (Diego Jiménez, min. 77), Mario GómezCésar Moreno (‘Maxi’ Ribero, min. 88), Luque (Eimil, min. 59), ‘Retu, Artiles, ‘Míchel’ Herrero (Sergio Marcos, min. 59), Jean Paul (Ander Vitoria, min. 45).

UD AlziraAdrián FernándezPeleteiroCortijoJavi SolerLadoÁlvaro (Sergio González, min.  69), José SolbesMarenyàJoel (Aketxe, min. 87), ‘Pitu‘ y Joaquín (Javi Sierra, min. 58).