L’Alzira FS espera assegurar hui al Palau una plaça per al play off d’ascens

0
67

L’entrenador de l’Alzira FS, Braulio Correal confia en que este últim dissabte d’abril siga «altra data històrica» per al club, amb una victòria front el Sala 5 Martorell que li assegure una de les quatre places reservades per a disputar la lligueta d’ascens a la 1ª Divisió.

El Family Cash és el tercer classificat de la 2ª Divisió Nacional amb 53 punts, a tres jornades per finalitzar la lliga, 7 més que el sext classificat, Sala 10 Saragossa, i per tant un triomf li donari, matemàticament, el passaport per al play off independement del que faça el conjunt aragonés esta vesprada contra Bisontes Castelló. L’Àfrica Ceutí va guanyar anit a Gran Canaria (6-8) i ara és el cinqué classificat, per darrere d’O Parrulo Ferrol, que suma dos punts menys que els riberencs.

«Estem il.lusionats, però som realistes perquè esta vesprada s’enfrontrem a un bon equip que ens donà molta guerra en Martorell», reconeix Correal, que tot i aixó confia amb el seu equip que «ha fet una bona setmana d’entrenaments». La «humilitat» ha sigut una de els claus per arribar fins ací i ara confia en que «arropats per l’afició que no ens ha fallat mai», els seus alumnes aconseguisquen una bona nota a partir de les 19 hores. I d’esta forma poder celebrar, junts els fidels seguidors, que per segona temporada consecutiva Alzira gaudirà dels emocionants partits de lluita per l’ascens.