L’Alzira FS derrota al Martorell i disputarà l’ascens a Primera

0
339

L’Alzira FS ha aconseguit una victòria tan patida com profitosa contra Sala 5 Martorell (4-2) que li ha valgut el passaport, ja matemàtic, per a disputar la lligueta d’ascens a la Primera Divisió de la LNFS. Al descans s’arribà amb empat a 2 gols.

S’avançà el Family Cash en el minut 4 mitjançant Carlitos, però en el 16 igualà l’encontre Panés per al conjunt català. Un minut després Gon Castejón feia el 2-1 però abans del desncas, de nou Panés deixà en tables l’electrònic del Palau.

En la segona part i tal com va passar la jornada anterior a Saragossa, l’equip de Braulio Correal tancà la porteria; Carlitos, amb un preciós gol tornà a avançar al conjunt alzireny, i Naranjo amb un gol de molt bella factura clavà el baló per l’escaire en el 31 provocant el deliri del Palau on l’afició tenia clar que la plaça per al play off d’ascens ja no es podia escapar.

El Sala 5 Martorell jugà de cinc a partir del minut 33 però no trobà el camí de la porteria local en segellar-la Nacho Serra fins el final de l’encontre. Ovació de gala per als jugadors locals que saludaren a tots els espectadors, i també aplausos per al visitants que celebraren haver mantingut la categoria, tot i la derrota.

Ara resten dos jornades per a finalitzar la lliga; el pròxim dissabte jugaran a Sevilla contra el Betis B i es tancarà la compeptició regular tot seguit al Palau davant l’Àfrica Ceutí, que busca una de les dos places que resten per a disputar la lligueta d’ascens.