La Guàrdia Civil investiga la mort d’un jove per una ganivetada al terme d’Alberic

0
3599

La Guàrdia Civil de València investiga la mort d’un home de 24 anys, el cos del qual ha aparegut amb signes de violència ahir pel matí matí a les 07:40 hores, al terme municipal d’Alberic, segons ha comunicat aquest divendres de vesprada en un comunicat.

El cadáver del jove va ser trobat per una agricultor en un camí del terme, prop del nucli urbà d’Alberic i per lo vist havia rebut una ganivetada a l’estómac.

Segons la Guàrdia Civil, després de rebre l’avís de la troballa del cos, aquest ha sigut traslladat a l’Institut de Medicina Legal per a practicar-li l’autòpsia i aclarir la causa de la mort. El grup d’homicidis de la Comandància de València s’ha fet càrrec de la investigació.

L’Ajuntament d’Alberic ha detallat que el jove mort no era veí de la localitat.