La pasarel.la que creua la CV-50 entre Alzira i La Barraca a punt d’obrir-se

0
754
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta Txema Peláez, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor de Medi Ambient Pep Carreres sobre la passarel.la

La passarel.la metàl.lica que permetrà creuar la CV-50 entre Alzira i La Barraca als ciclistes i vianants del Camí Natural del Xúquer (antiga Vieta), està, pràcticament, finalitzada i serà oberta en breu.

Els treballs començaren fa un mes i per instal.lar el tram central es tancà la carretera durant la matinada del dia 23 de març i ara connectaran les dos bandes de la Via Verda.

D’esta forma estaran en fucionament els 29 km del Camí Natural de l’Antic Trent que enllacen Alzira i Carcaixent amb Tavernes i la platja. Un projecte que ja és treballa perquè arribe fins a Dènia on finalitzava l’antic trenet que partia de Carcaixent.

Fins ara s’han invertit 3,2 milions d’euros en esta via alternativa, amb més de 2 milions procedents del Govern Central i 600.000€ de l’Ajuntament d’Alzira a més les col.laboracions de la conselleria, la Diputació i l’ajuntament de Carcaixent.