Andreu Salom presenta el seu equip davant les municipals de maig a l’Alcúdia

0
125

Andreu Salom: “L’Alcúdia marca el pas cap a un futur més prometedor”

 

El parc de La Florida de l’Alcúdia ha sigut testimoni de la presentació de les que seran les persones que componen la llista de candidatura del PSPV de la localitat. Aquest acte, presentat per l’actriu Carme Juan, ha estat marcat per la presència d’alguns socialistes com Carles Arques, Secretari General de la Ribera Alta, Carlos Fernández Bielsa, Vicepresident de la Diputació de València i Arcadi España, Conseller d’Hisenda i Model Econòmic.

Al llarg d’aquesta trobada, el candidat, Andreu Salom, ha volgut destacar que l’Alcúdia és un poble que «marca el pas cap a un futur més prometedor». Doncs segons l’actual alcalde del poble: «som conscients que hem aconseguit grans coses a l’Alcúdia que han sigut un referent en aspectes socials i disposem del necessari per a continuar marcant el camí a seguir, perquè tenim il·lusió, eines i gent per a fer-ho possible».

“Benestar, inclusió i generar oportunitats de manera transversal al nostre poble”, aquestes són algunes de les paraules clau que es van escoltar durant l’acte, que estava marcat per les ganes i les idees d’Andreu Salom i l’equip que representa per a continuar amb la responsabilitat que suposa l’alcaldia de l’Alcúdia. En 2015 va ser quan el candidat socialista va començar la seua marxa com a alcalde, i huit anys després presenta al grup de persones que l’acompanyarà durant aquesta nova legislatura que pretén reafirmar les polítiques progressistes en la localitat.

“L’Alcúdia Marca”, aquest és el lema que recull tot allò que tant Salom com el seu partit volen per al futur del municipi i que intenta posar en valor l’estima i la importància de l’Alcúdia en el territori. Durant la seua intervenció el candidat socialista ha posat en valor al municipi dins de la comarca, i també tot el que s’ha fet durant els huit anys que porta en l’alcaldia. “El nostre poble marca el pas, per la nostra trajectòria que, governamentalment, ha marcat a la nostra comarca en polítiques culturals, econòmiques i socials”, ha afirmat.

Són molts els àmbits en els quals l’Alcúdia marca tot el que fa, esports, comerç, agricultura o les seues festes i tradicions. Durant l’acte, va quedar patent que la visió de futur que tenen Andreu Salom i el seu equip, contínua en la mateixa línia que s’ha estat treballant durant aquests anys, buscant un municipi més inclusiu i innovador en el qual la seua ciutadania compte amb majors oportunitats per a desenvolupar-se tant personal com empresarialment. El candidat socialista ha parlat sobre, “la innovació d’un model de poble que avança en l’aspecte social i progressa en l’econòmic i que genera més oportunitats per a la població amb un major benestar de vida”.

Respecte a la llista que s’ha presentat, es combinen cares noves amb altres persones que han gestionat les diferents àrees municipals en les últimes legislatures, mesclant il·lusió amb experiència, gent amb idees i preparada per a fer que l’Alcúdia marque el desenvolupament local i la seua influència comarcal com fins ara.