L’Alzira FS derrota al Bisontes (4-3) i es queda a una victòria d’assegurar-se el play off

0
89

Els espectadors del Palau es frotaven ahir les mans al mateix temps que aplaudien a rabiar al seu equip en vore com en en el primer minut de joc es ficava per davant en el marcador amb dos gols de Peiró (als 9 segons) i de Carlitos.

Però l’encontre era de rivalitat autonòmica i el Bisontes Castelló, tot i no jugar-se res, va reaccionar en abans d’arribar al descans igualant l’encontre, primer mitjançant Malawy al minut 2 i posteriormen per Enric Castillo en el 16.

Per a la segona part estaven reservades totes les emocions donat que Locar en el 24 capgirava el marcador per als de la Plana davant la incredulitat dels assistents. De nou el Palau es converia en una olla a pressió i portà en volandes al seu equip conscient del perill que suposava una segona derrota consecutiva en la catedal alzirenya. Així Gustavao igualà el marcador en el 33 amb un gol de bella factura i un minut després Rubi botava una falta amb la seua potència habitual i li donava una més que sufrida victòria per als de Braulio Correal anotant el quart.

Més emocions fins el xiulit final i tres punts que eleven a 52 el total. L’Alzira aprofità l’empat entre O Parrulo i Sala 10 Saragossa al Ferrol així com la derrota d’Àfrica Ceutí en El Ejido. Així a falta de quatre jornades el Family Cash li trau 4 punts a Ferrol, 7 punts a Sala 10 Saragossa, on es desplaçarà la pròxima jornada, i 9 a El Ejido i Àfrica Ceutí. De tal forma que una sola victòria podria ser suficient per assegurar la seua participació en els play off d’ascens.

Després rebrà a Sala 5 Martrell al Palau viatjarà a Sevilla per enfrontar-se al Betis B i rebrà en  la última jornada a l’Àfrica Ceutí.