La UD Alzira recupera la victòria i la zona fora del descens

0
233

La UD Alzira aconseguia ahir in extremis recuperar la senda la victòria contra el Deportivo Aragón (2-1) i el camí que conduix a la salvació de la categoria. Al descans s’arribà amb l’advantatge dels blaugranes per 1 gol a 0.

Álvaro anotava el primer gol de la vesprada al Suñer Picó en el minut 32 rematant una falta botada per Pitu. Però Conte igualà per als aragonesos en el 82 i posava de nou el nuc en la gola als espectadors. Aofrtunadament l’oportunisme de Joel en el 89 salvà els tres punts i deixa l’equip de Marc Garcia fora de l’àrea de descens.

Els socis de la UD que es desplaçaren al Palau per animar també a l’Alzira FS, igual que els socis del Family Cash que presenciaren els dos encontres visqueren una vesprada esportiva plena d’emocions i d’alegries en guanyar els seues respectius conjunts els dos partits per la mínima i en els trams finals.