Alzira obri este dilluns la Murta als visitants en donar l’incendi per controlat

0
300
L’incendi que ha afectat als valls de la Casella i la Murta s’ha donat esta nit per «controlat» fet que no vol dir que estiga extingit i per tant les tasques de control continuen en la zona de la Casella.
Així  l’Ajuntament d’Alzira ha decidit obrir el paratge de la Murta demà dilluns dia 17, per a poder accedir els visitants.
Per contra el paratge de la Casella estarà tancat, i només es permet l’entrada dels residents. Cal extremar les precaucions donat que continuen els treballs d’extinció per part dels bombers i de les brigades forestals.
Les autoritats locals «agraïxen» a la ciutadania i a tots els professionals que han treballat «incansablement» des del passat divendres per a poder sufocar este incendi: Consorci de Bombers, Protecció Civil, VACIF, Policia Local, Policia Nacional i tots els voluntaris i ciutadans que han ajudat a fer front a esta situació.