Aldi obri a Alzira a finals d’abril amb 14 empleats i vora 2.000 referències

0
2119

ALDI arriba a Alzira i aferma la seua presència en la Comunitat Valenciana amb tres obertures en un mes

 

  • La companyia inaugurarà el 26 d’abril la seva primera botiga al municipi, concretament al carrer Verge de la Murta, 58, que comptarà amb una sala de vendes de més de 1.000 m² i un equip de 14 empleats

 

  • Amb l’objectiu de facilitar vies d’estalvi al consumidor en la seua compra habitual, el nou ALDI d’Alzira disposarà d’un assortiment de més de 2.000 productes a preus baixos, així com ofertes setmanals i quinzenals

 

  • Aquesta botiga se suma a la recent obertura al districte Quatre Carreres de València, el supermercat número 400 d’ALDI a Espanya, amb la qual reafirma el seu compromís per la Comunitat Valenciana

 

  • ALDI preveu obrir prop de 50 noves botigues a tot el país aquest 2023, tres de les quals aquest mes d’abril a Pontevedra (Galícia), Vila-real i Alzira (Comunitat Valenciana)

 

Alzira, 13 d’abril de 2023-. ALDI continua afermant-se a la Comunitat Valenciana amb l’obertura del seu primer supermercat al municipi d’Alzira, el pròxim 26 d’abril. Situada al carrer Verge de la Murta, 58, la nova botiga comptarà amb més de 1.000 m² de sala de vendes i una plantilla de 14 col·laboradors i col·laboradores. Aquest nou supermercat oferirà ofertes setmanals en articles bàsics i altres perquè els seus clients puguin fer una compra setmanal completa, còmoda i senzilla, també amb productes frescos, al preu més baix possible.

 

La botiga que obrirà pròximament les seves portes a Alzira oferirà als veïns i veïnes del municipi valencià i voltants una nova opció de compra on trobar productes de qualitat a preus baixos. En total, el nou establiment a Alzira comptarà amb un assortiment de prop de 2.000 referències, un 86% són de marca pròpia i un 80% d’origen nacional -també de la regió de València i el conjunt de la Comunitat Valenciana-, perquè els seus clients puguin fer una compra completa, còmoda i senzilla.

Amb motiu de l’obertura a Alzira, ALDI oferirà ofertes especials en alguns dels seus productes, a més de mantenir promocions setmanals i quinzenals en tot el seu assortiment. Amb la finalitat d’assegurar una compra completa a preu competitiu, la companyia també revisa periòdicament els seus processos i productes, per a així mantenir el seu compromís amb la màxima qualitat i els preus baixos, sempre respectant la cadena de valor i prioritzant una forta presència de la marca pròpia. A més, la companyia ajusta al màxim els marges en els productes, amb especial focus en els productes bàsics, que són els que tenen més incidència en la cistella habitual del consumidor.

 

Tres noves botigues ALDI a la Comunitat Valenciana en un mes

 

La inauguració a Alzira arriba un mes després de l’obertura d’una nova botiga en el districte Quatre Carreres de València, gràcies a la qual ALDI ha aconseguit la xifra de les 400 botigues a Espanya. Totes dues obertures són una mostra més del compromís d’ALDI amb la Comunitat Valenciana, on també té previst obrir a finals d’abril una nova botiga a Vila-real. En total, ALDI obrirà tres botigues en menys d’un mes a la Comunitat Valenciana, territori clau en el seu creixement a Espanya i on té previst continuar creixent en un futur.

 

Aquest 2023, València i la zona de Llevant concentraran un 15% del total d’inauguracions d’ALDI previstes en l’àmbit nacional. Per a donar suport al seu sostingut ritme de creixement al país, la cadena de supermercats preveu ampliar la seva plantilla i incorporarà prop de 190 col·laboradors i col·laboradores durant el primer semestre d’enguany a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. En el conjunt d’aquestes comunitats, la companyia va tancar 2022 amb més de 1.200 col·laboradors i col·laboradores.

 

ALDI dóna impuls al seu creixement a Espanya: prop de 50 obertures aquest 2023

 

La nova botiga a Alzira forma part del pla d’expansió d’ALDI per a aquest 2023, amb el qual preveu inaugurar prop de 50 establiments a Espanya durant tot l’any. Aquest mes d’abril, ALDI donarà impuls al seu creixement amb l’obertura de tres nous establiments repartits entre la Comunitat Valenciana i Galícia. Les obertures a Alzira i Vila-real se sumaran al nou supermercat a la ciutat de Pontevedra, que va obrir les seves portes fa tan sols una setmana, el 5 d’abril.

Els plans d’expansió d’ALDI per a aquest 2023 es veuran marcats, especialment, per l’arribada de la companyia a la ciutat autònoma de Melilla i la inauguració de noves botigues a Galícia, Balears, Canàries i Astúries. La resta d’obertures es dividirà, principalment, entre zones estratègiques per a la companyia, on continuarà consolidant la seva presència: la Comunitat de Madrid, Catalunya, Andalusia i la Comunitat Valenciana, que concentraran gairebé la meitat del creixement previst en 2023.

 

Sobre ALDI

ALDI és una de les principals cadenes de supermercats d’Espanya, amb un model de negoci basat en el descompte. L’entrada d’ALDI en el mercat espanyol es va produir en 2002 i actualment compta amb més de 400 botigues i prop de 7.000 empleats. ALDI orienta la seua activitat a oferir productes d’alta qualitat al millor preu, que obté comprant als millors proveïdors locals, estatals i internacionals i mitjançant les seves marques pròpies, que representen el 86% del seu assortiment i els estàndards del qual permeten mantenir la millor relació qualitat – preu en els seus productes.

El grup d’empreses ALDI Nord és una de les cadenes d’alimentació més importants del món. El discounter centra tots els seus esforços a oferir productes bàsics de qualitat al millor preu a clients de vuit països europeus. La clau de l’èxit continuat d’ALDI Nord Group són els seus més de 86.000 col·laboradors i col·laboradores de Bèlgica, França, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal i Espanya.