A Alzira i la Ribera Alta les màximes arribaran este dimecres als 32º

0
82

Estem davant del dia més càlid de la setmana. El responsable de l’ascens tèrmic previst per a dimecres és el vent de ponent, que s’enfortirà al llarg del matí i bufarà amb ràfegues fortes durant la vesprada a l’interior de València. Al litoral d’Alacant també s’enfortirà el vent, però en aquest cas serà el llebeig, mentre que a última hora entrarà el mestral amb força al nord. Durant el matí es formaran núvols baixos al litoral nord i a la Marina, més o menys des del Montgó cap al sud.

A la resta tindrem un matí assolellat, mentre que de vesprada arribaran bandes de núvols alts i mitjans que circularan de nord a sud. Avançat el dia, el cel quedarà cobert a les comarques més occidentals. Com diem, el dia serà molt càlid al centre i sud, amb màximes superiors a 30 ºC al golf de València, les comarques centrals i el Baix Segura. A la resta esperem valors màxims de temperatura de 26 ºC a 29 ºC.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

En poc més de 24 hores passarem de l’estiu a la primavera, perquè dijous notarem un descens tèrmic entre 8 ºC i 10 ºC. La majoria dels valors màxims estaran entre 17 ºC i 23 ºC, tot i que en zones del sud i de les comarques centrals encara arribaran a 25 ºC. Fins a migdia encara bufarà el mestral fort al nord. A la costa, el vent girarà a sud amb el pas de les hores. Dia marcat per la nuvolositat de tipus alt i mitjà més abundant al centre i sud, on el cel quedarà cobert a estones.

La matinada de dijous a divendres serà especialment freda, però divendres les temperatures tornaran a pujar i de nou s’esperen màximes superiors a 25 ºC al centre i sud. Dia assolellat, amb bandes de núvols alts i núvols d’evolució de vesprada a les muntanyes del nord. A l’interior bufarà el ponent moderat, mentre que a la costa sud tindrem llebeig, que també bufarà moderat.

Dissabte tornarà a entrar el mestral, que bufarà fort al nord i moderat a la resta de l’interior. Dia assolellat, amb bandes de núvols alts i mitjans, més abundants al nord. Les temperatures tenen tendència a pujar, llevat de l’interior de Castelló on baixaran per efecte del mestral.

À Punt

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />