Milers de confrares i visitants en la processó de Divendres Sant d’Alzira

0
881
Un moment de la processó al barri històric de la Vila

Segles  de tradició i d’història. Així es pot descriure la processó del Sant Soterrament que hui s’ha celebrat a Alzira.

Entre muralles i edificis plens d’història han desfilat els passos de la Setmana Santa d’Alzira, declarada d’Interès Turístic Nacional.
Milers de persones s’han donat cita en els carrers i places per a contemplar els 25 passos de les 18 confraries i germandats i els més de 7.000 confrares i germans que han acompanyat a la rica imatgeria. Des de l’inici de la processó al final en la Vila els capurrutllos han tardat en passar 3h i 15 minuts.

Una de les peculiaritats d’aquesta processó és el repartiment de caramels i peladilles pels confrares, que la converteixen en la més dolça de la Comunitat i que junt les imatges constitueixen els principals atractius per als nombrosos visitants.