L’Alzira FS necessita només tres victòries dels 6 partits per disputar l’ascens

0
61

A falta de 6 jornades per al final de la lliga en la 2ª Divisió de futbols sala, l’Alzira FS només necessita sumar 9 punts dels 18 en joc,per disputar la lligueta d’ascens, sempre i quant derrote en l’últim encontre un rival directe com és l’África Ceutí. En cas contrari requeriria de 10 punts cas que el conjunt de Ceuta guanyara els pròxims cinc encontres, en els que tindrà dos rivals molt durs com El Ejido FS i O Parrulo Ferrol, que ocupa la quarta posició.

Al conjunt de Braulio Correal li queden quatre encontres al Palau d’Esports; este dissabte front O Parrulo Ferrol i la jornada següent davant Bisontes Castelló. Cas de sumar els 6 punts donaria un pas de gegant cap a la lligueta d’ascens a la 1ª Divisió. A més del Sala 5 Martorell a tres jornades del final i l’Àfrica Ceutí en l’ultim partit de lliga. D’altra banda visitarà en Saragossa al Sala 10 en la pròxima eixida i en la penúltima jornada viatjarà a Sevilla per enfrontar-se al Betis.

A més de l’África Ceutí l’equip riberenc té com a rivals al Sala 10 Saragossa on jugarà en la jornada 27 i el propi O Parrulo Ferrol, que visitarà el Palau el pròxim dissabte a les 19h. Tampoc es descartable abastar la segona posició per Family Cash Alzira que ocupa el Burela amb quatre punts més, tot i que el conjunt gallec està molt fort i té el gol average favorable, mentre el Peñíscola ja és, pràcticament, conjunt de primera, pel notable advantatge de punts que porta.

A hores d’ara la classificació està així;

3) Alzira FS             49 punts

4) O Parrulo            44

5) Sala 10               41

6) África Ceutí         40