Bon oratge per al Divendres Sant i la primera Pasqua a la Ribera

0
171

Aquesta Setmana Santa serà ben diferent de la de l’any passat, i enguany es presenta amb oratge assolellat en general, amb vent fluix de matí, brises de vesprada i temperatures màximes al voltant de 20 °C al migdia. A l’interior, on no arriben les brises, els termòmetres pujaran i se superaran els 25 °C; fins i tot, de cara al cap de setmana, s’aproximaran a 30 °C.

De nit i matinada, l’ambient continuarà sent fresc o fred.

MÀXIMES DIA 6

Divendres tornarem a recuperar el cel blau, després dels núvols alts que ens han creuat durant el dijous. Sol amb alguna boirina en zones fondes de les comarques centrals de matí, i algun nuvolet més cap al nord de vesprada. Les màximes pujaran d’un a quatre graus a la major part del territori, a pesar que bufaran les brises. Caldrà parar atenció a la situació marítima, perquè estarà lleugerament rebolicada, tant de matí com de vesprada.

DIVENDRES 7

El cap de setmana seguirem amb estabilitat, tot i que de vesprada creixeran núvols d’evolució a les serres de l’interior. Fins i tot podria donar-se algun ruixat dèbil i anecdòtic entre l’Alt Maestrat, l’Alt Millars i l’Alcalatén: poca cosa. En general, dominarà l’ambient assolellat, amb brises que frenaran l’ascens de les temperatures cap al litoral i el mercuri que va amunt cap a l’interior, amb valors pròxims a 30 °C.

Pel que fa a la situació marítima, el cap de setmana continuarem amb marejol, però tendeix a millorar la situació amb l’entrada de la nova setmana.

À Punt

«
TRIPLE