El Fontana Mogort d’Alzira comença a gaudir del nou sostre

0
323

Les primeres plaques del nou sostre del pavelló Fontana Mogort s’han instal.lat hui després la recent reivindicació dels clubs d’Alzira afectats que deuen emigrar a altres poblacions per poder entrenar i competir en els seus respectius esports.

Primer s’instal.là una xarxa per la seguretat dels treballadors que este matí han començat a instal.lar les primeres plaques d’un sostre amb garanties contra les filtracions d’aigua davant futures pluges.

L’Ajuntament va tindre que afegir, recentment, 276.000 euros que eleva el pressupost total a vora 3 milions d’euros, donat que el projecte inicial, amb sistema sandwich,no era el més adient per evitar les goteres.

L’alcalde i l’equip de govern es van comprometre amb les famílies dels esportistes que acodiren al saló de plens a «donar una solució ràpida» per poder executar el canvi de sostre, les noves pistes i la millora de la resta del pavelló.