Alzira obri els dossers a milers de visitants

0
1232
Cua al carrer Colón per vore el dosser de Jesús Natzaré

Després del parèntesi obligat de la pandèmia la Setmana Santa d’Alzira va recuperar l’any passat tot el seu esplendor, especialment els dossers, que és, sens dubte, el principal atractiu d’esta Festa declarada d’Interés Turístic Nacional.

Esta vesprada ha obert, de nou els adornaments que l’any passat foren espectaculars, «els millors de la història», segons manifestà el regidor de Festes Xavier Pérez. Només el de Jesús Natzaré va ser visitat per prop de 15.000 persones, guanyant els elogis  més elevats d’alzirenys i forasters.

A partir de les 7 d’esta vesprada s’han registrat les primeres cues, la més nombrosa al carrer Colón per visitar el dosser de Jesús Natzaré i la Verge del Sufragi, però ja hi havia molta gent, amb el fullet, en la mà recorreguent els carrers i places d’Alzira.