Unes 300 persones condemnen l’atemptat al regidor d’Alginet

0
125
Els concentrats en la Plaça de la Constitució d’Alginet

Prop de 300 persones es concentraren ahir a la Plaça de la Constitució d’Alginet per comdenar el greu atemptat patit el passat cap de setmana pel regidor d’Alginet i activista de Xúquer Viu, Carles Bayarri.

«Contra la violència. Per la llibertat i la democràcia» deia la pancarta al voltant de la qual es concentrats mostraren, pacíficiament, la seua repulsa en un acte convocat per Cercle-IdEA, coalició a la que pertany Bayarri.

Cal recordar que els autors de l’atemptat agafaren un contenidor el traslladaren, al voltant de 70metres, el pujar dalt de la vorera per arrimar-lo a la portella de la casa del regidor i pegar-li foc. Les flames cremaren completament el contenidor al temps que rebentaren taulells i vidres a més de rebentar la porta i es fumara la façana.