Bona acollida de La Clau al Carrer d’Alzira que ajuda a les tramitacions digitals amb totes les administracions

0
268
El Centre d’Igualtat al carrer La Sang

Tràmits com obtindre la vida laboral, sol.licitar cita prèvia per a la Seguretat Social, a més de l’ajuda dels 200€ per a persones d’Alzira i la comarca, amb baix nivell d’ingressos i d’altres les ajuda a fer-los «La Clau al carrer», un projecte novedós que naix a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la regidora d’Innovació i Tecnologia han manifestat hui que l’objectiu no és altre que «ajudar fer tramitacions digitals a les persones que tenen major dificultat per a portar-los a terme».

La primera autoritat local ha deixat ben clar que es tracta «‘una clara aposta per poder superar la bretxa digital». Un servei pilot que estarà, provisionalment en marxa, fins el pròxim 25 de maig i ja ha estat utilitzat per unes 25 persones.

De forma presencial La Clau al Carrer atén ja els dimecres de 9h a 11h al Carre La Sang nº 20 i a la Piscina Municipal, C/ Verge del Lluch, 53A, cada dijous de 16h a 19h. I tots els matins al telèfon: 661 522 037.

 

  • Dimecres de 9 a 11 hores al Centre Municipal d’Igualtat (Carrer La Sang, 20)
  • Dijous de 16 a 19 hores a la Piscina Municipal, (Carrer Verge de la Murta, 53A)

Es preveu l’assistència de 300 usuaris al programa pilot, entre els quals es suposa que majoritàriament assistiran ciutadans i ciutadanes pertinents als col·lectius més vulnerables front a la digitalització, per trobar majors barreres, com puguen ser les persones grans, les dones, el col·lectiu migrant o les persones amb pocs recursos econòmics. Tanmateix, es detecta una bretxa digital important en altres col·lectius no forçosament vulnerables

La iniciativa és conseqüència del treball fet al llarg de l’any passat el voltant de l’Agenda Urbana.