Alzira millora l’accessibilitat de l’estadi Lluís Suñer

0
143

Alzira millorarà l’accessibilitat de l’estadi Luis Suñer gràcies a una ajuda de 20.000 euros de la Diputació de València emmarcada dins del Pla d’Inversions per al bienni 2022-2023.

 

Les obres consistiran en la construcció d’una plataforma en la part baixa de la tribuna i a peu de terreny de joc amb la finalitat de disposar d’un espai per a persones amb mobilitat reduïda. Amb esta intervenció s’adequa esta instal·lació per tal de facilitat a la ciutadania de gaudir de l’esport sense cap tipus de barrera arquitectònica.

 

Amb esta ajuda també es milloraran el banys i s’adaptaran per fer-los accessibles.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “amb esta actuació que realitzarem a l’estadi Luis Suñer gràcies a la subvenció per part de la Diputació de València, donem solució a una reivindicació de les persones amb mobilitat reduïda. Des d’este equip de treballem per fer d’Alzira una ciutat integradora i accessible per a totes i tots, i gaudir de l’esport també és un dret de tota la ciutadania alzirenya».