Un tren arrolla a un turisme en Cullera i provoca dos ferits

0
488

Dos persones han resultat ferides aquest dimecres després de ser atropellades per un tren de Rodalia quan travessaven les vies en el seu cotxe per un pas a nivell a l’altura de la Partideta, en el municipi de Cullera.

El sinistre ha ocorregut sobre les 18.45 hores, quan el CICU ha rebut un avís que alertava d’un accident entre un tren i un cotxe. El CICU ha mobilitzat fins al lloc a una unitat del SAMU i una unitat de SVB, segons han confirmat fonts d’Emergències.

També s’han desplaçat dues dotacions del Consorci de Bombers de València. Els serveis mèdics han assistit a dos persones, que han sigut traslladades a l’hospital La Ribera d’Alzira. Els passatgers del tren, que cobria la ruta València-Gandia (línia C-1), per part seua, no han patit danys, segons han confirmat a Europa Press fonts de Renfe.

Després del succés, la circulació ferroviària es manté interrompuda entre les estacions de Cullera i Tavernes, i Renfe ha establit un pla alternatiu de transport per carretera entre totes dues parades, han detallat les mateixes fonts.

A causa de la intercepció en la via, els trens procedents de València Nord acaben el seu recorregut a Cullera i els procedents de Gandia acaben el seu recorregut en Tavernes, ha matisat Renfe mitjançant les seues xarxes socials.