CCOO desconvoca la concentració a Alzira davant l’acord amb el govern pels treballadors del SAD

0
139

El sindicat CCOO ha desconvocat la concentració que havia previst per a esta vesprada davant les portes de l’Ajuntament d’Alzira per «haver acceptat» l’equip de govern modificar la licitació que afectava al Servei d’Assistència a Domicili (SAD). Modificació que suposa excloure la subrogació que afectava a 8 treballadors municipals.

L’Alcalde, Diego Gómez, també s’ha compromés a reunir-se amb les persones afectades, per a explicar-los la situació actual i plantejar una reestructuració del servei que puga cobrir les necessitats demandades per la ciutadania, dins del marc jurídic actual. Quedant obertes les negociacions amb totes les organitzacions sindicals de les condicions en les quals es prestarà el servei SAD.

L’Alcalde Diego Gómez s’ha compromés a reunir-se amb el col.lectiu afectat per iniciar les pertinents negociacions per tal de resoldre la seua situació legal i laboral.