Alzira i l’interior de la Ribera passarà dels 25º de hui als 34º de dijous

0
160

Demà dijous serà un dia especialment càlid, amb màximes de 30 °C a 34 °C a les comarques centrals, com la Ribera i del sud i a l’àrea del golf de València, segons AEMET. En general, a tot arreu se superaran els 25 °C. El responsable d’aquest ascens tèrmic serà el vent de ponent i llebeig, que bufarà moderat sobretot a partir del migdia. A primera hora es tornaran a formar núvols baixos a la costa del Baix Maestrat, però serà un dia marcat pel pas de núvols alts i mitjans, més abundants a primera hora del dia i durant la vesprada, quan el cel quedarà mig tapat.

La nit de dijous a divendres serà especialment càlida, amb mínimes tropicals a la costa, però de dia les temperatures ja no pujaran més, a excepció de la costa de la Plana, on se superaran els 30 °C. El vent de ponent s’enfortirà i bufarà fort en zones de l’interior. Serà un dia ventós i amb molts núvols alts i mitjans, que a estones deixaran el cel cobert.

Descens tèrmic molt notable dissabte. La majoria de les màximes baixaran entre 5 °C i 10 °C i la majoria dels valors estaran entre els 20 °C i els 25 °C. A l’interior nord, les màximes es quedaran al voltant dels 15 °C. El vent girarà al llarg del dia a mestral i s’enfortirà de vesprada al nord, on bufarà fort. Fins al migdia encara tindrem núvols alts i mitjans abundants, mentre que de vesprada els núvols més compactes els trobarem a les muntanyes interiors de Castelló.

En el cas d’Alzira, la màxima prevista per a hui que és de 25º passarà demà dijous a 34, mentre divendres baixarà a 31º, tot i que la mínima que hui i demà oscil.la entre els 7 i 8º pujarà fins els 18º, convertitnt-se en una nit pràcticament tropical que en el cas de Cullera arribarà als 19º. A partir de dissabte baixaran les màximes, 29º este dia, 24º el diumenge de Rams i 21º el dilluns de la Setmana Santa. A la costa riberenca les màximes no passaran dels 30º, dijous i divendres.

À Punt / Riberaexpress