Un miler d’alumnes assistixen als concerts per a escolars de Spanish Brass a Alzira

0
100

La regidoria de Cultura participa en una nova edició d’este encontre dels estudiants de primària, secundària i batxillerat amb el grup de metalls Spanish Brass al Gran teatre d’Alzira.

 

En total participen  530 alumnes de 5 centres d’ Alzira i  472 d’altres pobles de la Ribera i la Vall d’Albaida. En total s’han programat 4 concerts el dimarts 28 i el dimecres 29 de març, dues sessions cada dia de 9’30 a 13 h.

 

Es tracta d’una activitat didàctica, en la qual els 5 músics del grup explicaran les característiques dels seus instruments de vent a través d’interpretacions, jocs i improvisacions. “En un ambient lúdic, però ben profitós, els estudiants han tingut l’ocasió de gaudir de bona música en directe i de completar la seua formació acadèmica en l’assignatura de música. Demà seguirà en marxa esta activitat, en la que cada any hi participen més centres educatius, cosa que demostra la qualitat de l’activitat i la professionalitat dels músics”, ha explicat el regidor de Cultura,  Alfred Aranda.

 

A més, el regidor ha agraït la participació dels centres educatius assistents, alguns dels quals acudixen per primera vegada i han tingut l’ocasió de visitar el Gran Teatre d’Alzira i de gaudir d’un concert en directe a càrrec d’un grup tan prestigiós internacionalment com és Spanish Brass.

 

Esta iniciativa contribueix a valorar el treball dels músics i a fomentar l’assistència a concerts i a les arts escèniques als estudiants,  futurs espectadors.

 

 

 

Col·legis i IES d’Alzira:

Alzira – Ausiàs March

Alzira – CEIP García Lorca

Alzira – IES Rei en Jaume

Alzira – Escola Comarcal d’Educación Especial Carmen Picó

Alzira – IES La Murta

 

Total alumnes d’Alzira – 530

 

Col·legis i IES d’altres pobles:

Senyera – CEIP 9 d’octubre

Lloc Nou d’En Fenollet – CEIP Sanchis Guarner

Fortaleny – Colegio san Antonio Abad

Algemesí – IES Sant Vicent Ferrer

Beniarjó – CEIP San Marc

La Pobla del Duc – Col.legi Ramon Esteve

Alberic – IES Consuelo Aranda

Algemesí – IES Bernat Guinovart

Benifaió – Col.legi Trullàs

L’Alcúdia – IES Els Èvols

 

 

 

 

Total alumnes  de tots els col·les (incloent Alzira) en els 4 concerts: 966 alumnes