Un incendi a l’antic hort de Ros encén les alarmes a Alzira davant la proximitat de la Muntanyeta

0
2355
El fum procedix de l’antic hort de Ros ubicat a la falda de la Muntanyeta

El bombers del parc d’Alzira sofoquen, a hores d’ara, l’incendi produït esta vesprada a l’antic hort de Ros, de titulalritat municipal, fet que ha provocat les alarmes a l’Ajuntament davant al seua proximitat a la Muntanyeta.

Segons fons municipals, sembla que el foc ha pogut tindre l’origen al propi interior de la vella casa habitada, al parèixer, per okupes. Les flames eixien per les finestres, al voltant de les 17:30h, però afortunadament les espurnes no han botat cap els matolls i pins pròxims de la falda de la Muntanyeta.

Al lloc dels fets s’ha personat també la Policia Local i el propi forestal municipal.