RENFE comença a millorar l’accesibilitat de l’estació d’Alzira 2,5 anys després

0
362

RENFE VIATGERS S.M.E., SA va anunciar el 26 d’agost de l’any 2020 que en pocs dies començaria l’adequació de les andanes i la millora de l’accessiblitat a l’estació de ferrocarril d’Alzira. Ara, a finals de març de 2023, és a dir dos anys i mig després l’anuncia s’han iniciat perfí els treballs. Les obres tenen un pressupost de 510.000 euros, amb un termini d’execució de 6 mesos.

 

Millora de l’accessibilitat

L’obra consisteix en l’adaptació de les dos andanes de l’estació d’Alzira a la normativa actual d’accessibilitat i al gàlib ferroviari del tram, mitjançant recreiximent d’andanes, noves vores d’andana, paviments podotáctiles i línia de seguretat, nou solat antilliscant en andanes, protecció de les marquesines metàl·liques, substitució d’acabats verticals i horitzontals en el pas inferior i nova il·luminació tipus led en andanes i pas inferior.

Totes aquestes actuacions milloraran, en la mesura que siga possible, l’accessibilitat al ferrocarril i totes les actuacions es realitzaran per fases d’obra sense afectar el trànsit de viatgers.