L’Alzira FS també guanya en Gran Canaria (1-4) i seguix ferm a sis jornades del final

0
117

L’Alzira FS va mostrar també a les Illes Canàries que és un equip de play off al derrotar per 1 gol a 4 al Gran Canaria FS en el que cap ressaltar un estratosfèric gol de Sena. Al descans s’arribà amb el resultat d’un 1 gol a 2, després que s’avançara en el marcador el conjunt canari.

Rober avançá als locals en el minu 6, però Rubi empatà en el 9 amb una sabatà de les seues que doblegà les mans al guardameta canari. Poc abans del descans era el jugador de Cullera Joan Miquel el que li donava la volta al marcador.

En el segon temps la bona defensa dels Braulio Correal s’imposà a un voluntariiòs Gran Canària, que tot i ser el cuer de la classifcació no donà mai per perdut l’encontre. En el 25 arribà el gol de la nit, treta d’una banda dels alzirenys i a l’altra Sena agafà una volea més que espectacular, que es colà com un obús a l’escaire pel pal llarg, que a bon segur seria el gol de la jornada en la Segona Divisió.

Ja en el minut 37 amb els canari jugant de 5, Peirò apuntalà la important victòria del Family Cash Alzira que es consolida un poc més en la tercera posició, amb 49 punts, a falta només de 6 jornades perquè acabe la lliga regular.