Alzira renova el mobiliari del parc de les Basses

0
124

La regidoria de Serveis Urbans, que dirigeix Fernando Pascual, ha iniciat la instal·lació de nous bancs en diferents places, carrers, passejos i barris de la ciutat, dins d’un Pla de renovació i ampliació del mobiliari.

 

Amb l’objectiu és afavorir el descans dels ciutadans, fer la ciutat més habitable hem decidit fer el canvi dels bancs del perímetre del parc per a millorar l’acció d’asseure’s i alçar-se, amb uns bancs d’un model diferent.

El Parc de les Basses es va inaugurar fa 28 anys, es troba al sud-est de la ciutat, en una franja delimitada per l’accés a la variant i la carretera comarcal en direcció a Gandia, ocupa 4.200 m².

 

El responsable l’àrea Serveis Urbans, ha destacat que en els últims temps a través del veïnat se’ns ha comunicat que els bancs eren incòmodes, molt inclinats cap endarrere el suport, amb el que a les persones majors o persones amb mobilitat reduïda els costa molt asseure’s i també incorporar-se.

 

Segons Pascual, el model ‘Romàntic’ de 16 tablilles, donat el seu disseny i estat en general era obsolet. Per això s’han canviat el mobiliari urbà amb la instal·lació de 18 nous bancs més alts.