L’Alzira FS recorre este dissabte més de 2.000 km per enfrontar-se al Gran Canaria

0
74

La plantilla de l’Alzira FS farà este dissabte el viatge més llarg d’esta temporada en tindre que recòrrer més de 2.000 km per arribar a Las Palmas on s’enfrontarà al Gran Canaria FS cuer de la classificació.

La distància que hi ha entre els dos equips també és molt gran 46 punts del Family Cash front els 13 punts del conjunt canari, que tot i això en el partit d’anada ho ficaren ben difícil als de Braulio Correal que només guanyaren per un solitari gol de Rubi a les acaballes del primer temps.

Els alzirenys necessiten la victòria per mantindre la distància de 8 punts sobre el sext classificat el Sala 10 Saragossa que jugarà a terres catalanes contra el Barsa At. L’encontre es disputarà a les 21h, hora canària, 22h hora peninsular al pavelló de la Ciutat Esportiva Gran Canaria.