Carreres: «La passarel.la millora la comunicació alternativa entre Alzira i La Barraca»

0
1564
La passarel.la metàl.lica pròxima a La Barraca es troba a 5,5 metres d’altura

Finalitza la instal·lació del tram central de la passarel·la a la CV 50

·        Amb esta infraestructura es  connectarà les dos bandes del Camí Natural de l’antic trenet Carcaixent- Alzira- Dènia

 

Finalitza la instal•lació del tram central de la passarel•la que creua la CV-50 per connectar les dos bandes de la Via Verda, amb una alçada de 5,5 metres. El trànsit s’ha restablert esta matinada a les 4 complint amb les previsions.

 

La CV-50 es va tallar anit a les deu entre La Barraca d’Aigües Vives i Alzira i Carcaixent. S’esperava acabar el tram central de la passarel•la en una nit, condició marcada per Conselleria ja que esta carretera té una intensitat mitjana diària de quasi 10.000 vehicles. Les previsions s’han complit i els treballs han finalitzat tres hores abans de l’hora marcada. “Agraïm la ràpida execució dels treballs, que fins i tot ha finalitzat abans del que estava previst inicialment” ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.que ha afegit «amb la passarel.la millor la comunicació entre Alzira i La Barraca d’Aigües donat que els veïns podran desplaçar-se en bici i a peu, sense que tinguen que recòrrer al cotxe».

Quan estiga en funcionament esta passarel·la, el pròxim 28 d’abril, serà la culminació del tram Alzira-Carcaixent-Tavernes amb l’obra de la redona de la CV-50 de l’encreuament amb el British School i l’Hospital de La Barraca que està prevista per a enguany.