Joventut i experiència en la candidatura socialista a l’Alcúdia que encapçala Andreu Salom

0
361

Salom es rodeja d’experiència i joventut per renovar l’alcaldia socialista a l’Alcúdia

Andreu Salom es rodeja de diversitat, experiència i joventut en la nova llista amb la qual es presenta com a candidat a les eleccions municipals de finals de maig. L’alcalde de l’Alcúdia, candidat del PSPV-PSOE, va fer públic els seus companys i companyes de candidatura davant l´Assemblea Local celebrada a la Casa del Poble,  en un acte que va servir per activar el camí cap als comicis i intentar revalidar una alcaldia que ha permès grans avanços per a l’Alcúdia en els últims anys.

A Salom l’acompanyen cinc dels actuals regidors, com són Àngels Boix Combres, Isabel Madramany Sanchis, Rosa Martínez Murillo, Aureli Amat Fayos i Maria José Retamino Castel.  A ells i elles s’uneixen Aureli Domènech Bou, Javier Mozos Martin, Marcos Porta Báguena, Alfredo Serra Lopez, Aida Bonillo Catalan, Amal Chouaib, Rafael Herrera Clavero, Gina Martínez Madramany, Antoni Benavent Clemente, Oreto Gómez Serra, José Antonio Moreno Borrull, Inma Garcia Barea, Arturo Chisvert Martínez i María Anguita Bausá. Veïns i veïnes del poble amb formació professional diversa, especialistes en diferents camps de la vida alcudienca. Comerciants i empresaris, gent de la cultura i l’esport o representants d’associacions i persones migrants.

Segons va expressar Andreu Salom: “No hi ha possibilitat de tenir una llista més competent i més compromesa amb l’Alcúdia. Hem conformat un grup que barreja experiència i frescor, gent jove que aporta saba nova a un equip de treball solvent i amb capacitat de gestió i que pretén renovar la confiança que els alcudiencs i les alcudienques porten dipositant en les llistes socialistes des que se celebren comicis municipals a la localitat. El PSPV-PSOE és garantia de progrés a l’Alcúdia i volem seguir demostrant-ho”.

Salom es presenta a esta reelecció amb l’experiència que donen huit anys de govern plens d´entrebancs –pandèmia, inflació, guerra- amb voluntat i força per a donar continuïtat a un projecte per a millorar més si cap l´Alcúdia.