El titular d’una parcel.la abandonada al Racó de les Vinyes no atén els requeriments municipals d’Alzira

0
2622

Des de fa més de quatre anys hi ha una parcel.la abandonada sense netejar, amb un vehicle també abandonat i una caseta prou deteriorada. El fet va ser denunciat per un veí el passat estiu i des d’aleshores ni el requeriment ni els avisos corresponents han sigut atesos pel seu propietari.

La parcel.la i el vehicle es troben en la partida del Racó de les Vinyes, tot just als peus de la urbanització San Bernardo i del Tallat Roig. Andrés, titular d’una parcel.la veïna patix directament este abandonament i alerta sobre les conseqüències que podria tindre cas que es botara a foc en esta zona. «L’incendi afectaria, d’una banda al paratge del Tallat Roig i d’altra als residents de Sant Bernat» advertix Andrés que no dubta en qualificar com a un «polvorí» la parcel.la per la brutícia i la presència del cotxe abandonat.

La proximitat de l’estiu i l’arribada de les primeres temperatures elevades, uns 30º el pròxim cap de setmana, aconsella la immediata neteja de la zona.